SONDER

TEAM

Efter några år tillsammans så kan vi konstatera att vi är ett gäng unika individer med både styrkor och svagheter och många egenheter men familjärt det är det garanterat i salongen.


Jag är sjukskriven tillsvidare.

PENNY

Grundare/ägare

Erfarenhet: Varit i yrket sedan 2016 men drömt om det sen jag var 4år.


Favorit produkt: Produkten som alltid finns hemma på min badrumshylla och är flitigt använd även i salongen är Keunes Dry Texturizer. Har den i botten och fönar in för volym eller i längderna i torrt för textur och stadga.  


Expertis: Jag speicaliserar mig på naturliga slingor med kreativa klippningar ligger mig också varmt om hjärtat. Jag jobbar utifrån vad ditt hår vill och vad du vill göra eller nte behöva göra med ditt hår. 


Inspiration: Former inspirerar mig. Från naturens organiska former till arkitektritade byggnader. Men också mina kunder och kollegor såklart. 


Erfarenhet: Varit i yrket sedan 2018. 


Favorit produkt: Keunes salt mist och dry paste till lockiga korta hår. Alternativt Keunes curl control boost spray till längre lockiga hår.


Expertis: Jag har valt att enbart focusera på att klippa. Jag älskar att försöka få fram så mycket personlighet som jag bara kan i mina kunders hår. Hår är kul! Oavsett om du bara vill ha bort dina slitna toppar, underhålla eller få en ny frisyr!


Inspiration:Andra frisörer och detaljer i olika frisyrer som jag ser.


JOHANNA

Info kommer senare... 

REBECCA jobbar inte på Sonder längre. Men du hittar henne på Salong Lombard på Olof Palmes gata 18.